αεροπλάνα – πλοία

My Hot Spots

Συνδέσου και φτιάξε τον δικό σου προσωπικό οδηγό!

Προορισμοί

 Η κυριότερη σύνδεση της Λήμνου με την ηπειρωτική Ελλάδα γίνεται μέσω της Καβάλας (72ν.μ./4:30ώρες) και του Λαυρίου (148ν.μ./10ώρες), και στη συνέχεια της Θεσσαλονίκης (132ν.μ./8ώρες). 

 map aeroporikos

Η Λήμνος συνδέεται ακτοπλοϊκά με:

iconBoat  Θεσσαλονίκη

iconBoat  Καβάλα

iconBoat  Λαύριο

iconBoat  Άγιο Ευστράτιο

iconBoat  Ψαρά

iconBoat  Μυτιλήνη

iconBoat  Χίο

iconBoat  Σάμο (Βαθύ, Καρλόβασι)

iconBoat  Ικαρία

 

 

Δρομολόγια

Δρομολόγια προς Β. Ελλάδα γίνονται μία φορά την εβδομάδα προς Θεσσαλονίκη και 5 φορές την εβδομάδα προς Καβάλα. Με το Λαύριο υπάρχει σύνδεση 3 φορές την εβδομάδα ενώ κάποια από τα δρομολόγια προς το Λαύριο γίνονται μέσω Αγ. Ευστρατίου και Ψαρών. Η σύνδεση με τα νησιά του Β. Αιγαίου (Μυτιλήνη – Χίο – Σάμο – Ικαρία) γίνεται 3 φορές την εβδομάδα.

Τις γραμμές αυτές εξυπηρετεί η NEL lines

Με τον Άγιο Ευστράτιο  υπάρχει καθημερινή σύνδεση εκτός Κυριακής. Το τοπικό καραβάκι ΑΙΟΛΙΣ αναχωρεί από το λιμάνι της Μύρινας για τον Άγιο Ευστράτιο στις 15:00 και από τον Άγιο Ευστράτιο για το λιμάνι της Μύρινας στις 06:30 το πρωί. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2.30

 

Κρατήσεις Εισιτηρίων

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα πρακτορεία της Λήμνου αλλά και από τα εκδοτήρια στο λιμάνι, στο σημείο άφιξης/αναχώρησης των πλοίων.

Για το Άγιο Ευστράτιο με το ΑΙΟΛΙΣ, εισιτήρια είτε προμηθεύεστε από το πλοίο, είτε από το πρακτορείο Myrina travel στη Μύρινα Λήμνου. 

Pin It